Sunday, November 30, 2008

Spending Vacation

Puas berdalih dengan anak sulung nih, berkesan pulak idea commercial melancung ke singapura. sampai terpengaruh 2/2 orang anak. Malas betul nak ke Singapura walaupun Latifah dah nak completekan tahun ke dua di JB. Kata orang parking jauh dari vacation spot... apapun sebenarnya nak safekan duit. tu yang sorang lagi nak keluar Januari nih, kena fikir jugak. Sebagai teknik diversion bawakla semua-semua pergi makan kat Bukit Bintang, makanan Arab la, nama kedai dia Sahara tent cuisine tempat masuk dia ada tulis ain arabiah, buleh try test tengok, bagi saya makanan nya boleh tahan... tapi masih rindukan tokmiah dan firakh mashwi...

Sebelum tu pergi pasar Stadium beli lauk, boring-boring tengok kelengkapan pasar orang Shah Alam, rupanya macam satu kemestian beli troli bawa lauk supaya senang bawa barang, dah tu time makan bihun sup takpayah la bersepah atas meja.

1 comment:

amal said...

salam...ustat tggu baby lagi yer...wah meriah sungguh ye...saya kekurangan sesangat2 keje kt cnih...so,nila keje saya...jengok blog owang...ok...kirim salam kt owng2 jakess...